14 Серпня - Медовий...
 
Notifications
Clear all
14 Серпня - Медовий Спас: З Цього Дня Продукти Бджільництва Набувають Цілющої Сили
14 Серпня - Медовий Спас: З Цього Дня Продукти Бджільництва Набувають Цілющої Сили
Group: Registered
Joined: 2023-05-18
New Member

About Me

Серед продуктів бджільництва перга вважається найменш алергенним смаколиком, тому протипоказань до її прийому майже немає. Спортсмени та люди, які ведуть активний спосіб життя, по достоїнству оцінять цей продукт бджільництва. На основі біологічно активних продуктів бджільництва виробляють ефективні лікувальні препарати та профілактичні засоби. Апітерапевти підсаджують бджіл на біологічно активні зони хворого місця. Маткове молочко зарекомендувало себе як прекрасний засіб лікування і профілактики бронхіальної астми і астматичного бронхіту, завдяки наявності в нім ацетілхоліну, вітамінів, незамінних амінокислот, гормонів і інших біологічно активних речовин. Складний комплекс біологічно активних речовин перги проявляє кровотворні, кардіотонічні, жовчогінні, антисклеротичні, регенеративні, антибіотичні, тонізуючі, радіопротекторні, анестезуючі, бактерицидні та інші функції. У малих кількостях містяться гормони і ферменти , що регулюють найважливіші біохімічні процеси і які відіграють важливу роль у процесі обміну речовин. У процесі утворення перга акумулює позитивну енергетику бджолиної родини. Застосування бджолиної перги - питання, по якому варто консультуватися у фахівців, назначавших цей продукт не раз. Вживати - розсмоктуючи в роті по 40 міліграм, https://fitnmuscles.com/ раз на день. Розсмоктувати та тримати у роті якнайдовше, не запивати водою.  
При нормальній кислотності всі апіпродукти приймають за 20-30 хвилин до їжі, hop over to this web-site запиваючи водою. Вживати продукт слід за 30 хвилин до їжі. При лікуванні мастопатії також використовується вказаний продукт. Він ефективний при лікуванні хронічного простатиту, ерозій шийки матки. Завдяки своїм властивостям відновлювати пошкоджені клітини, цей продукт допомагає при захворюваннях печінки і підшлункової залози, особливо тим, хто хоче відновитися після хронічного зловживання алкоголем. Бджолина отрута не призначається при хворобах печінки, нирок і підшлункової залози, при діабеті, пухлинах, туберкульозі, при серцевій і нирковій недостатності, при гострих інфекційних захворюваннях. Б.о. показане при серцево-судинних захворюваннях, https://www.needlegirl-haystackworld.com/ для профілактики інсультів, інфарктів, крововиливів у сітківку ока, захворюваннях дихальних шляхів та ін. Перга з медом - це унікальний оздоровчо-профілактичний засіб, що складається лише з натурального меду та перги (бджолиного хлібу).Його використовують для профілактики та лікування багатьох захворювань різного характеру. Трутневе молочко з медом 10% розсмоктують як льодяник за 30 хвилин до їжі. Маточное молочко - сбалансированный продукт, состоящий из различных компонентов, которые в совокупности обеспечивают потрясающий эффект при лечении сложнейших заболеваний. Маткове молочко протипоказане при індивідуальній нестерпності, гострих інфекційних захворюваннях і при захворюванні кори надниркових залоз. Секрет верхньощелепних залоз бджіл, яким "просочений" прополіс, містить ненасичені жирні кислоти, які володіють антіоксидантнимі властивостями.  
У харчування в разі хелікобактер необхідно включити коров'яче молоко (містить лактоферин, що має антибактеріальні властивості). Цей продукт містить більше 250 речовин: амінокислоти і білки, жири, ферменти і фітогормони, важливі мікроєлементи і безліч вітамінів. Цей продукт такж ефективний для профілактики інсультів . При терапії захворювань серцево-судинної системи, серця продукт корисний, тому що багатий калієм. Через місяць після завершення лікування необхідно повторно здати тест на хелікобактер для оцінки ефективності курсу терапії. При вживанні перги з метою лікування важливо споживати якісний продукт. Тим паче, що продукт досить приємний на смак. Але це і не знадобиться, адже перга має приємний медовий смак. Наголошується, що перга - це збалансований продукт, який практично повністю засвоюється організмом. Квітковий пилок під впливом ферментів слини комах, спеціальних дріжджових грибів, корисних бактерій, за практично повної відсутності молекул кисню, поступово перетворюється на пергу. Бджолиний хліб допомагає в позбавленні судин від бляшок холестеринів, за рахунок вмісту в ньому ферментів. Сприяє зниженню підвищеного артеріального тиску за рахунок регуляції тонусу кровоносних судин і рівня кровообігу, а також знижує рівень холестерину в крові. Його використовують при анемії - завдяки великій кількості заліза пилок підвищує рівень гемоглобіну.  
Вона підвищує імунітет та допомагає організму самостійно боротися з вірусами та інфекціями. Перга з успіхом використовується при недостатній секреторній діяльності шлунку та кишечника, гормональних та ферментативних відхиленнях в роботі організму , чоловічому та жіночому клімаксі, імпотенції, в системі лікування безпліддя. Побічних результатів це, звичайно, не викличе, однак значно зменшіть ефективність цінного продукту та призведе до витрат перги без особливої користі для організму. Глибоке вивчення терапевтичної дії бджолиного обніжжя та його похідного продукту - перги, показали про унікальну здатність цих продуктів лікувати захворювання на самих початкових стадіях тобто в прихованих для звичайного діагностування формах. Завдяки ферментам, які регулюють і нормалізують роботу всього травного тракту, www.hototos.at пергою лікують гастрити, виразкову хворобу, захворювання печінки і підшлункової залози. У світі не існує іншого натурального продукту, який міг би повністю збалансувати заселення кишечника тими мікроорганізмами, які нормалізують процеси травлення (для заселення кишечника досить 40 грам перги). У природі не існує іншого більш висококонцентрованого продукту ніж перга - "бджолиний хліб". Особливості відмінності перги від пилку в тому, що перший продукт набагато корисніше для людини, ніж другий. Вміст вітамінів і цукрів в перзі значно більше ніж в пилку , менше жирів і білків (але вони краще засвоюються ) і мінеральних речовин , і в кілька разів більше молочної кислоти.

Location

Occupation

hop over to this web-site
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
Menu