selmahannah1359
 
Notifications
Clear all
selmahannah1359
selmahannah1359
Group: Registered
Joined: 2023-01-23
New Member

About Me

Під час ухвалення державного бюджету на 2022 рік депутати відмовились виділити додаткові кошти на запит МВС, зазначивши що, по-перше, перед тим, як просити, потрібно прозвітувати, а по-друге, коштів виділяється достатньо - лише треба розпоряджатись. Також частина працівників 2020 року отримала "ковідні" виплати єдиним платежем одразу за півроку, оскільки на цю статтю видатків кошти нам виділялися не щомісяця. Також cookie використовуються задля відображення найбільш релевантної реклами. Також уряд збирається збільшити зарплату медичного персоналу, який бере участь у лікуванні пацієнтів COVID-19, на 1000 левів (понад 15 000 грн). Нині «мінімалка» становить 6 тисяч гривень, але уряд планує збільшити її до 7,7 тисячі. Тоді владі України вдалося підвищити оплату праці в два рази з початкових 1600 гривень на місяць. Випустіть наказ, в якому також обґрунтуйте підвищення і вкажіть дату, з якої слід підвищити оплату за працю. Іншим треба подумати про підвищення рівня кваліфікації. Як стверджує глава МВС, через відсутність фінансів на підвищення грошового забезпечення в Державному бюджеті за останні 2 роки і точкових доплат в бюджеті української держави на цей рік закладено збільшення розміру зарплат для поліції.  
Хоча робота поліції за великим рахунком залишається непоміченою, особливо, за лавиною всілякого роздутого з будь-якого зручного і хоч якось пов'язаного з правоохоронцями приводу хайпа і за спробами політичного тиску. Це свідчить про те, що робота є, але її на половину менше. Чи можу я потраплю до Фінляндії, https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/iakoiu-bude-zarplata-politsii-u-2023-rotsi-v-ukraini-ostanni-novyny.html навіть якщо робота почнеться лише в квітні? 48. Чи можу я подорожувати, якщо мені надано тимчасовий захист? 11. Як швидко я повинен подати заяву на тимчасовий захист після прибуття до Фінляндії? Ви можете отримати грошову допомогу з прийому з моменту подання заяви про тимчасовий захист або надання прихистку. Сім'ям наших військовослужбовців, які загинули під час бойових дій, виплачуватимуть одноразову грошову допомогу у розмірі 15 млн грн, яку розподілятимуть рівними частками на всіх отримувачів. Про це заявив голова МВС Денис Монастирський під час вручення поліцейським офіцерам громад 86 нових службових автомобілів. Про це УНН пише з посииланням на AFP. При цьому періодично з’являється інформація про випадки захворювання серед медичних працівників або ж їх звільнення через надто високий ризик в умовах дефіциту засобів захисту та низької оплати праці.  
Не варто забувати і про допомогу на оздоровлення та надбавку за високу інтенсивність праці. Не кращим варіантом буде той, коли ви, розраховуючи на натхнення і піймавши начальника в коридорі, приголомшити його цієї прекрасною ідеєю. Обидві позиції є порушенням законодавства: не можна приховувати виплату бюджетних коштів конкретним людям чи організаціям, а спосіб отримання цієї інформації обирає той, хто запитує, а не той, хто відповідає. Ми допомагали людям в евакуації, рятували їх з-під обстрілів, супроводжували гуманітарні вантажі, займали бойові позиції, документували злочини окупантів… Ми будемо оновлювати відповіді з огляду на розвиток ситуації. Ні, не збільшилася. Ми не можемо взяти нового співробітника, доки не будемо впевнені, що забезпечений роботою евакуйований працівник, наприклад із Луганської області. При цьому найбільшу зарплату пропонували в Київській області - 17 500 грн та дистанційно - 22 500 грн. Підприємці області, які порушили правила карантину, заплатили вже понад 100 тис грн штрафів Поліція Донецької області склала 207 протоколів на підприємців, які порушували правил карантину. У ній у стислому вигляді передано основні правила індексації та є навіть простий приклад, який дає можливість зрозуміти, як відбувається нарахування індексації. Більше того, в додатку 4 наведений навіть приклад розрахунку суми індексації.  
Однак перевірки Держпраці під час воєнного стану поки що не проводяться, тому згадані штрафи за ненарахування індексації технічно отримати неможливо. Інша постанова уряду - 375 - регулює доплати працівникам, які забезпечують правопорядок, на час карантину та ще місяць після його зняття. У ньому чиновник просив виділити близько 2,6 мільярда на доплати поліцейським, нацгвардійцям та прикордонникам на час карантину. У низці закладів охорони здоров’я МВС встановили доплати до зарплати медичним та іншим працівникам за час перебування у відпустці, на лікарняному, навчанні та до запровадження в Україні карантину на суму 0,3 мільйона гривень. Зазначається, що відповідно до постанови Кабміну №211, під час карантину на працівників поліції поклали додаткові обов’язки. Станом на 18 вересня вірус знайшли у 21 працівника поліції Донеччини. Поліцейські Донеччини оштрафували 46 порушників карантину За 18-19 березня поліцейські Донецької області перевірили майже 2,5 тис підприємств та установ щодо того, як вони виконують вимоги карантину.… 4 людей вже визнали винними та оштрафували. Тільки на свята у нас працювали понад 21 тисяча людей на добу.

Location

Occupation

https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/iakoiu-bude-zarplata-politsii-u-2023-rotsi-v-ukraini-ostanni-novyny.html
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
Menu