Євгеній Єнін: Струк...
 
Notifications
Clear all
Євгеній Єнін: Структура МВС Працює Як Працює, Нових ініціатив Президент Не Висував
Євгеній Єнін: Структура МВС Працює Як Працює, Нових ініціатив Президент Не Висував
Group: Registered
Joined: 2023-02-22
New Member

About Me

РБК-Україна в ПФ повідомили, що протягом першого півріччя власні доходи перевищили 95 млрд гривень. Після зростання "мінімалки" за підсумками 2017 року власні доходи ПФ зросли більше ніж на 42% - до майже 160 млрд гривень. Джерелом коштів, необхідних для перегляду пенсій, стало майже дворазове підвищення мінімальної зарплати до 3200 гривень, що дозволило зібрати більше грошей у бюджет ПФ за рахунок ЄСВ. За словами чиновника, Мінфін ще на початку року попереджав прем'єр-міністра, що популярні заходи щодо підвищення пенсій військовим і поліцейським не по силам скарбниці. До того ж, зазначив співрозмовник, Фонд ще перед підвищенням пенсій військовим попереджав влади про ризики, і тепер за спроби "роздути витрати" скарбниці на пенсійні цілі "буде бити по руках". Додатково до зарплат силовиків в Польщі нараховують ще гроші за звання і вислугу років. На управленческих должностях (от майора до генерала) ежемесячный оклад составит от 40 тыс. В правительстве рассказали, homepage что на 2021 - 2021 годы заложена индексация, в размере 4%. На такой процент будет увеличиваться зарплата каждый год. Как показывает статистика, большинство полицейских так и остаются в звании офицера, получая около 40 000 долларов в год. У патрульних вона була вищою - 8 000. Того ж року середній рівень зарплати по країні був 3 661 гривня.  
48 000 рублей на прохождение ТО Сначала я отучился в колледже милиции. Поліцейським виплачується щомісячна надбавка за вислугу років (строк служби) у розмірах: за наявності стажу служби в поліції від одного до двох років - 5 відсотків, від двох до чотирьох років - 10 відсотків, від чотирьох до семи років - 15 відсотків, від семи до десяти років - 20 відсотків, від десяти до тринадцяти років - 25 відсотків, зарплата следователя в Украине від тринадцяти до шістнадцяти років - 30 відсотків, від шістнадцяти до дев’ятнадцяти років - 35 відсотків, від дев’ятнадцяти до двадцяти двох років - 40 відсотків, від двадцяти двох до двадцяти п’яти років - 45 відсотків, понад двадцять п’ять років - 50 відсотків посадового окладу. Саме тут ми намагаємося більш активно залучити ОТГ, тому що задача, яка ставиться нам суспільством, не може бути виконана виключно нашими зусиллями Національної поліції та Міністерства внутрішніх справ. З 2019 по 2021 роки бюджет Національної поліції не змінювався, хоч ми постійно порушували питання про збільшення фінансування. Тому торік улітку в бюджетному запиті на 2022 рік ми спочатку закладали суму в 70,5 млрд гривень саме на зарплати й податки, щоб поліцейські отримували в середньому не менше 24 тисяч гривень на місяць.  
Та якщо торік на початку грудня натяки на так званий "італійський страйк" влада, судячи з відсутності публічної реакції, сприймала не сколько зарабатывает полицейский в Украинесерйоз, то тепер президент і Кабмін вирішили негайно виправляти ситуацію, пообіцявши правоохоронцям підвищення зарплат уже найближчим часом. Незадовго до відставки минулого міністра, Арсена Авакова, навіть більше ніж за рік до цього, коли змінилася влада, говорили про те, що Національна сколько повысят зарплату полиции в 2023 году гвардія може бути відділена від Міністерства внутрішніх справ. За словами чиновника, всі позики, які ПФ брав чи ще буде брати в цьому році, ПФ планує погасити до кінця року, thedirectorylink.com як того вимагає бюджетне законодавство. Як повідомляло РБК-Україна, ще на початку року у відомстві були змушені почати залучати позики у Держказначейства для покриття касових розривів. Заборгованість утворилася ще до 2014 року із-за недостатнього планування коштів з держбюджету", - пояснив чиновник. "Є наша позиція, є рекомендація бюджетного комітету Верховної ради по списанню цієї позики (мова про 48 млрд гривень, - ред.). Претензий к правительству у Шаманова накопилось много - вплоть до оснащения армии горюче-смазочными материалами.  
В соответствии с законом о федеральном бюджете на 2021 г. (№385-ФЗ от 08.12.2020 г.), с 1 октября денежное довольствие сотрудников полиции проиндексируют на 3,7%. При этом проиндексированные суммы окладов будут округлены до целого рубля в сторону увеличения. При службе за полярным полюсом положены надбавки. При цьому ви маєте рацію, коли кажете, що зараз у поліцейських найнижча зарплата серед правоохоронців. Про те, що зарплата полицейского в Украине 2023 у поліцейських найнижча серед решти правоохоронців, відомо давно. Про це він написав у своєму Facebook. Торік було 5,95% - це 268 млрд грн. Наскільки мені відомо, люди розраховували отримати так звану 13-ту зарплатню, як це було минулими роками у грудні. І як кажуть ваші підлеглі, вона нижча за середню зарплату по країні. Але й ці 42 мільярди, https://elitedentistry.in/ як я розумію з нинішніх подій, Нацполіція не отримала. Та завдання Пенсійного фонду полягає в тому, щоб повернути ці гроші, каже Шамбір. Втім, у Міністерстві соціальної політики ризик нестачі коштів на пенсійні виплати не визнають, запевняючи, що всі підвищення пенсій і в цьому, і в минулому роках робилися в рамках бюджету Пенсійного фонду. Це ж не лише питання підвищення заробітної плати, а й розвитку служб, що входять до її складу. Ми ж розуміємо, що молодь із сіл виїжджає до міст.

Location

Occupation

homepage
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
Menu